FDF logo - til forsidenlogo

  Spunk - alle medlemmernes hus.

  BEMÆRK AT DET KUN ER MEDLEMMER AF FDF SUNDS DER KAN BOOKE SPUNK.

  FDF Sunds har et stort klubhus, der hedder Spunk. Navnet Spunk er en Pippi Langstrømpe opfindelse!

  Huset blev bygget af frivillige hænder i 1965 og udvidet med en loftetage i 1979. I årene fra 2005 til 2010 er Spunk blevet grundigt renoveret, så vi i dag har et meget tidssvarende klubhus. Spunk bruges til møder og fritidsaktiviteter for børn i FDF, men også af lederne til planlægning. FDF Sunds ønsker at skabe et godt og vedkommende miljø i Spunk, der gerne alle ugens dage skal boble af liv! På Spunkkalenderen kan du se, hvad der udover de faste møder foregår i huset.

  Aftaler om brug af Spunk sker til Berit Dahl.

  Spunks adresse og telefonnummer er:

  FDF Sunds
  Kjærgårdsvej 45
  7451 Sunds

  Se hvor Spunk er på Google Maps >> her

  Børnefødselsdage

  FDF Sunds byder velkommen til børnefødselsdag i Spunk.

  Spunk er et herligt hus for børn. I Spunk er der god plads. Spunkgrunden har desuden er stor græsplæne, bålplads og skov. Her er kort sagt ideelle rammer til alle tiders børnefødselsdag! 

  Alle forældre, der har børn som medlemmer i FDF Sunds, kan helt gratis låne Spunk til børnefødselsdage. I køkkenet er der service til 50. 

  Vi forventer, at der efter børnefødselsdagen er ryddet op, fejet eller støvsuget. Endvidere vil vi gerne have lov til at give de fødselsdagsgæster, der ikke er medlemmer af FDF, et mødeprogram.

  Spunk reserveres til børnefødselsdage hos Berit Dahl Teglgårdvej 59, 7451 Sunds Tlf.: 25121345 Mail: beritdahl.69@gmail.com